~

Unieke kaarten en patroonontwerp

 Welkom op mijn website! Ik ben Sarah Leker en ik maak kaarten met aquarel- en papiersnijkunst. Naast de kaarten werk ik aan kunstprojecten waarvoor ik patronen ontwerp en blouses laat maken.

 

 

Mijn werk is gebaseerd op de dingen die ik om mij heen zie die ik mooi of grappig vind. Hopelijk inspireert het jou om iemand blij te maken met een handgeschreven kaart. Niks ontsnapt mijn aandacht en in alles vind ik inspiratie, zoals de prachtige tulpen in mijn tuin die binnen één nacht volledig opgegeten zijn door slakken. Om het spannend te houden, zijn alle prints en kaarten beschikbaar in beperkte oplage zodat je elke keer weer iets nieuws kunt vinden.

 

 

Samenwerken met anderen vind ik een van de mooiere dingen in het leven. Een aantal van de aquarellen maakte ik samen met Niki de Graaff en de sierkussens die je onder het kopje ‘projecten’ kunt vinden naaide ik samen met Tini Boot. Ben je op zoek naar een gepersonaliseerde kaart of heb je interesse in een van de items van mijn kunst projecten? Aarzel niet om me te contacteren. Veel plezier op mijn website! Warme groet, Sarah

nl_NL_formal